Oltások okozta mellékhatások: Felhívás!

Az alábbiakban továbbítjuk a német Gemeinwohl-Lobby – Közérdek Lobbi felhívását, melyet a Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, e.V. – Orvosok és tudósok az egészségért, szabadságért, demokráciáért egyesülettel közösen hoztak nyilvánosságra.

Felhívás a koronavírus oltóanyagokkal összefüggésben mellékhatást elszenvedő személyekhez, illetve támogatóikhoz

Az államok a pandémia alatt világszerte olyan szerződéseket írtak alá a gyógyszergyárakkal, melyekben tudomásul vették, hogy a gyártók nem adnak át releváns információkat a várható mellékhatásokról. Ugyanakkor aláírták azt is, hogy a gyógyszergyárak, illetve az oltóanyagok szállítói semmi károkozásért nem vonhatók felelősségre. Ez azt jelenti, hogy a károsultaknak semmi kilátásuk sincs kártérítést kapni, mert az államok is elhárítanak maguktól minden felelősséget.  Ezért hozzuk nyilvánosságra ezt a felhívást és reméljük, hogy sokan terjesztik és támogatják. Az akcióban már Magyarországról is részt lehet venni.

Az eredeti felhívás a Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, e.V. (Orvosok és tudósok az egészségért, szabadságért, demokráciáért egyesület) honlapján jelent meg.

Az elmúlt években a koronavírus elleni intézkedések és a védőoltások rengeteg emberi szenvedést okoztak. Számtalan ember szenvedett maradandó egészségkárosodást, lelki és gazdasági károkat, és kirívóan magas az oltásokkal összefüggésbe hozható halálesetek száma. A károsultak között a legtöbbnek nincs kilátása kártérítésre. Mivel az egész katasztrófát szisztematikusan számos bürokrata okozta, akik a pénzügyi és gyógyszeripari cégek csatlósaiként (strómanjaiként) működtek, nehéz a felelősöket elszámoltatni.

A legtöbb felelős, aki előkészítette az egész folyamatot, majd kíméletlenül végrehajtotta azt, kulcspozícióban van. Olyan értékesítési szerződéseket írtak alá a Big Pharmával, amelyek már a kezdetektől fogva bizonyíthatóan hátrányosak voltak az emberekre nézve. Most megpróbálnak tagadni minden felelősséget az okozott károkért, annak ellenére, hogy a szerződések a titokban tartásukra tett kísérletek ellenére kiszivárogtak, és most már nyilvánosak.

Mivel a jogállamiság a legtöbb országban már nem működik megfelelően, az áldozatok számára szinte reménytelen, hogy egyénileg kártérítést kapjanak. Ezért az áldozatok és támogatóik transznacionális szövetsége számos büntetőfeljelentést szervez a felelősök ellen. A büntetőfeljelentéseket Európa-szerte egyszerre kívánják benyújtani, lehetőleg tüntetésekkel kísérve, hogy a lakosság a számos büntetőfeljelentés benyújtását nyilvános bíróságként érzékelje.

Felhívjuk mindazokat, akik az elmúlt évek intézkedései által valamilyen formában károsodást szenvedtek, vagy akik támogatni kívánják a kampányt, hogy vegyenek részt a kampányban, hogy az okozott károkért felelősöket végre elszámoltassák, és az áldozatok végre megkapják a kártérítéshez való jogukat. A büntetőfeljelentés benyújtása ingyenes!

Mindazok, akik részt kívánnak venni a kampányban, azok itt regisztrálhatják magukat nevükkel, az állandó lakhely, irányítószám és emailcím megadásával az itt megadott email-címen.

stopwho24@gmail.com

Kérjük tárgyként beírni „Feljelentés“.

Minden regisztrált személyt tájékoztatnak a kampány előrehaladásáról. Minden megadott adatot a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és kizárólag a kampányhoz használjuk fel.

Forrás: https://www.mwgfd.org/2024/01/aufruf-an-alle-zur-europaweiten-einreichung-von-strafanzeigen/

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. A langenthali marton futó, Adrian Lehmann nagy reménnyel a nyári olimpiai játékokra készült fel Zürichben csütörtökön, április 18.-án Zürichben. De itt összeesett és szívinfarktussal a kórházba került.

    De szombaton meg a kórházban meghalt.

    Forrás:
    https://de.wikipedia.org/wiki/Adrian_Lehmann

    https://www.gala.de/stars/news/adrian-lehmann—34—marathonlaeufer-stirbt-nach-herzinfarkt-24070526.html

    https://www.baseljetzt.ch/adrian-lehmann-ist-gestorben/214319

    https://www.bzbasel.ch/news-service/sport/lehman-ld.2609768

    Mi lehet ennek a hirtelen halálnak az oka ?
    Ädu megkapta a covid védőoltást ?

    A sportoló számomra már régóta ismert. Mert minden évben ősszel megrendezik Basel-ben a Városi futást ( Stadt Lauf Basel ) és ezen a versenyen Adrian mindig részt vett. De ennek a pályának a hossza csak 4,6 km.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük