Kiszivárgott Transgender Health-akták: gyermekek csonkítása örök életre, számos orvosi műhibától kísérve

Jelen rövid bejegyzésünknek nincs köze a vírusokhoz. Az általános tudatlansághoz, a szándékos tudni nem akaráshoz, fiatal emberéletek tönkretételében történő orvosi közreműködéshez, vagy annak közönyös eltűréséhez annál inkább.

Minden biológiát tanult személy tisztában van vele: Nemátalakítás nem létezik. Ami kromoszómakészlettel az ember születik, az egész életére meghatározó. Mi annak idején a gimnáziumban (hetvenes évek eleje) ezt így tanultuk:

Egy felnőtt ember 3 720 000 000 000 (3,72*10^12, avagy háromezer-hétszáz milliárd) sejttel rendelkezik. ezek mindegyikében van 22 pár testi kromoszóma, (autoszóma) és két nemi kromoszóma, (gonoszóma) (nőknél XX, férfiaknál XY kromoszómák). Erről közérthető információk találhatók itt

Az egészséges testi sejtek kromoszóma állománya | pecsimeddoseg.hu

és itt

DNS, gének, kromoszómák – ORIGO

Akármilyen csonkításnak, herélésnek veti alá magát egy férfi, akármilyen hormonkezelést, hormonelfojtást kapnak ezek a nők és férfiak, ez nem változtat sejtjeik kromoszómakészletén. A férfiak férfiak, a nők nők maradnak. Életük végéig.

Ebből kifolyólag kb. egy éve levelet írtam a Magyar Orvosi Kamarának, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének, a Keresztény Orvosok Társaságának. A levélre egy olvasási igazoláson kívül (az is tévedésből) válasz nem érkezett.

Az alábbiakban közzétesszük a levelet.

Tisztelt Keresztény Orvosok Társasága!

A Magyar Orvosi Kamara szerint nincsenek orvosetikai aggályok a nemváltó műtétekkel kapcsolatban.

Nemváltó műtétek: a MOK szerint nincsenek orvosetikai aggályok (medicalonline.hu)

Amivel az illetők kiállították magukról a bizonyítványt, hogy nem orvosok, hanem orvosi diplomával rendelkező, pénzért mindenre képes lelkiismeretlen gazemberek, sintérek, mészárosok, amiben csak az sántít, hogy illendő volna bocsánatot kérnem a sintérektől, mészárosoktól.

Tekintsünk most el attól, milyen negatív, hosszú távon öngyilkosságba torkolló hatásai vannak az illetők számára az ún. nemváltásnak.

Nevezzük nevén a dolgokat.

Nemváltás nem létezik. Egy felnőtt ember 3 720 000 000 000 (3,72*10^12, avagy háromezer-hétszáz milliárd) sejttel rendelkezik. Ezek mindegyikében van 22 pár testi kromoszóma, (autoszóma) és két nemi kromoszóma, (gonoszóma) (nőknél XX, férfiaknál XY kromoszómák) található. Erről közérthető információk találhatók itt

Az egészséges testi sejtek kromoszóma állománya | pecsimeddoseg.hu

és itt

DNS, gének, kromoszómák – ORIGO

Akármilyen csonkításnak, herélésnek veti alá magát egy férfi, akármilyen hormonkezelést, hormonelfojtást kapnak ezek a nők és férfiak, ez nem változtat sejtjeik kromoszómakészletén. A férfiak férfiak, a nők nők maradnak. Életük végéig.

Ami marad, egy visszafordíthatatlan csonkítás, örökre elfuserált élet.

Ebben a helyzetben kényszerítően szükséges, hogy az Önök szövetsége egy nyilatkozatot juttasson el a témában az MTI-nek.

“Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinek és nőnek teremtette őket.”

Teremtés Könyve (Genezis) 1.28

Üdvözlettel:

Király József

Mai bejegyzésünk apropóját az adja, hogy kiszivárgott Transgender-Health akták szerint a nemátalakításban közreműködő orvosok számos műhibát követnek el.

Az alábbiakban közreadjuk a Principia Scientific International vonatkozó írását.

«Tegnap az Epoch Times egyik riportere elküldte nekem a kiszivárgott aktákról szóló írását a World Professional Association for Transgender Health-től.

A kiszivárgott dokumentumok és videók “széles körben elterjedt orvosi műhibákat tárnak fel gyermekeken és kiszolgáltatott felnőtteken”. A 241 oldalas jelentést Michael Shellenberger Environmental Progress szervezete készítette és tett közzé.

Ma reggel elborzadva olvastam a jelentés jó részét. A kiszivárgott dokumentumok és a WPATH videója azt mutatja, hogy ez egy szörnyű bűnszervezet, amelynek minden tagjának börtönben kell lennie groteszk orvosi műhiba miatt.

Különösen borzasztó a jelentés következő szakasza. A legpokolibb abszurd mondatokat félkövérrel szedve emeltem ki. Ne feledjük, hogy az idézett endokrinológust Dr. Daniel Metzgernek hívják, akinek német vezetékneve mészárost jelent.

A WPATH tudja, hogy a gyerekek nem értik a hormonterápia hatásait

A WPATH gondozási normái 8 azt javasolják, hogy azok a serdülők, akiknél “nemi inkongruenciát” diagnosztizáltak, hozzáférjenek pubertásblokkolókhoz, keresztnemi hormonokhoz és műtétekhez, mindaddig, amíg a fiatal “bizonyítja az érzelmi és kognitív érettséget, amely szükséges ahhoz, hogy tájékozott beleegyezést nyújtson a kezeléshez”.

Az Environmental Progress által 2022. május 6-án tartott Identity Evolution Workshop című belső WPATH panel által megszerzett videofelvételen azonban a panel tagjai elismerik, hogy fiatal betegeiktől nem lehet megfelelő tájékozott beleegyezést szerezni a hormonális beavatkozásokhoz.

A panel során Dr. Daniel Metzger kanadai endokrinológus megvitatta azokat a kihívásokat, amelyekkel akkor szembesülnek, amikor megpróbálják megszerezni az orvosi kezelést kérő serdülők beleegyezését.

Metzger emlékeztette az egybegyűlteket, hogy a nemi orvosok “gyakran magyarázzák ezeket a dolgokat olyan embereknek, akiknek még a középiskolában sem volt biológiájuk”, hozzátéve, hogy még a felnőtt betegek is gyakran nagyon kevés orvosi megértéssel rendelkeznek ezeknek a beavatkozásoknak a hatásairól.

Metzger leírja azokat a fiatal betegeket, akik megpróbálják kiválasztani a hormonterápia fizikai hatásait, néhányan mélyebb hangot akarnak arcszőrzet nélkül, vagy ösztrogént akarnak szedni mellek fejlesztése nélkül.

Ez arra utal, hogy a serdülő betegek nagyon rosszul értik az emberi test működését és a kezelési útvonalat, amit a WPATH szakértő is megjegyzett. “Nehéz kiválasztani a kívánt effektusokat” – vonta le a következtetést Metzger. “Ez olyasmi, amit a gyerekek általában nem értenének, mert még nem tanultak biológiát, de azt hiszem, sok felnőtt is reméli, hogy képes lesz X-et kapni anélkül, hogy Y-t kapna, és ez nem mindig lehetséges.”

Metzger azt mondja fiatal pácienseinek, hogy lehet, hogy “nem binárisak, de a hormonok binárisak”. Leírja, hogy el kell magyaráznia a gyerekeknek és még a felnőtteknek is, hogy “nem lehet mélyebb hangot kapni valószínűleg egy kis szakáll nélkül” és “nem lehet ösztrogént elérni, hogy nőiesebbnek érezze magát némi mellfejlődés nélkül”.

A szakértői testület egyetértett abban, hogy a gyermekek képtelenek megérteni az általuk keresett hormonterápia erőteljes és életet megváltoztató hatásait.

Egy másik prominens WPATH tag, Dianne Berg, gyermekpszichológus és a SOC8 gyermekfejezetének társszerzője azt mondta, hogy nem várnák el a gyermekektől és a fiatal serdülőktől, hogy megértsék a kezelés hatásait, mert “kívül esik a fejlődési tartományukon, hogy megértsék, milyen mértékben befolyásolják ezeket az orvosi beavatkozásokat”.

Ezeknek a betegeknek az éretlenségét tovább mutatta, amikor Berg azt mondta: “Azt fogják mondani, hogy megértik, de aztán valami mást fognak mondani, ami azt gondolja, hogy ó, nem igazán értették, hogy arcszőrzetük lesz.”

Mégis, nyilvánosan, a WPATH soha nem beszél erről. Azon ritka esetekben, amikor a WPATH nyilvános nyilatkozatokat tesz, a nemi tulajdonságok módosítására irányuló beavatkozásokat az életkornak megfelelő, alapvető orvosi ellátásként mutatják be, és az ilyen beavatkozásokkal szembeni bármilyen ellenállást transzfóbiának tekintik.

Bármely józan ésszel rendelkező, józan ésszel rendelkező felnőtt számára magától értetődő, hogy a serdülők NEM értik annak következményeit, amit ezek a szörnyek javasolnak – azaz állandó, eltorzító és legyengítő változásokat a biológiai felépítésükben.

serdülőkor szó szó szerint azt jelenti, hogy “felnőni”.

Ez a gyors és gyakran zavaros és destabilizáló változások ideje, amelyben a gyermek öntudata és önképe radikálisan megváltozhat kevesebb, mint egy év alatt.»

Itt végződik a Principia Scientific International bejegyzése.

Mindehhez csak annyi fűzünk hozzá, itt nem műhibáról, hanem szándékos csonkításról, egészséges fiatalok örök életre szóló megnyomorításáról van szó orvosi segédlettel. Elsősorban a fehér fiatalok a veszélyeztetettek, a színeseknél az apa ad egy olyan pofont a nemváltáson elgondolkodó fiának/lányának, hogy a másikat a fal adja, egy életre kigyógyul az agyrémből. Amiből akár fehérek elleni genocídiumot is lehet az ügy mögött feltételezni.

Másik hírünk a témakörből:

Az öngyilkossági kísérletek száma megduplázódott a nemátalakító műtétek után.

Itt olyan gyomorforgató részletek következnek, hogy nincs gusztusunk a bejegyzést lefordítani.

Akit érdekel, olvassa el a linken.

Ami a legszomorúbb, hogy a fiatalok megcsonkításához falazó magyar orvosok, értelmiségiek veszik maguknak a bátorságot, hogy kereszténynek nevezik magukat. Már fenn van tartva helyük Júdás mellett a pokolban.

2024. április
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

2 hozzászólás

Add a Comment
  1. “a nemi identitászavar egy bizonyos korban nem meglepő jelenség, később azonban elmúlik”

    https://magyarjelen.hu/az-lmbtq-lobbi-alapteziset-cafoltak-meg-holland-kutatok/

    A nemi identitás zavar oka lehet akár ellenkező nemű előző élet emléke! Később rendeződik, ez csak az identitás szintjén jelenik meg, és nem mint szexuális vonzalom az azonos neműek iránt. Persze hivatalosan ilyesmi nem létezik, de amúgy igen.

    1. Előző élet nem létezik. Egy élete van az embernek.
      Megnéztem a Magyar Jelen cikket. Az rendben, van, hogy az LMBTQ-lobbi eleve egy sátánista társaság, és téziseik hamisak. De ezt minden kutatás nélkül tudni lehet, maga az élet cáfolja meg.
      https://kuruc.info/r/9/176360/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük