WHO-diktatúra: Nincs már sok időnk

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) eltökélt szándéka, hogy az új, diktatórikus pandémiaszerződését és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosítását minden eszközzel keresztülvigye.

Február 19-én kezdődik Genfben egy konferencia, amelyen a módosításokat akarják keresztülvinni, hogy a májusi közgyűlésen a tervek szerint elfogadhassák. Ha ez valóban megtörténik, az nemcsak a WHO-tagállamok nemzeti szuverenitásának, hanem a fizikai önrendelkezési jognak is a végét jelenti. A jövőben a WHO főtitkára saját belátása szerint dönthetne arról, hogy a világon bárhol “közegészségügyi vészhelyzet” áll fenn. A WHO ekkor beavatkozna, és gyakorlatilag átvenné az adott ország egészségügyi politikájának irányítását.

Ezután a kormányok és a polgárok feje fölött gyógyszeres kezelést írhat elő, zárlatokat és kijárási tilalmat rendelhet el, kötelező oltásokat vezethet be sietve engedélyezett vakcinákkal, átveheti a teljes információs politikát, hogy elnyomja az állítólagos “dezinformációt”, és szankciókat szabhat ki. Ez de facto egy totalitárius “egészségügyi rendszer”, amely messze túlmutat az egészségpolitikán – beleértve a cenzúrát és a kémkedést is.

A WHO saját belátása szerint hirdethet ki akár “éghajlati vészhelyzeteket” is, amelyeket a szerződéstervezetben már egészségpolitikai válsághelyzetként adaptáltak az úgynevezett “PHEIC” esetek alatt (Public health emergency of international concern, azaz Nemzetközi horderejű közegészségügyi szükséghelyzet), hogy diktatórikus módon erre hivatkozva is szükségállapotot lehessen kihirdetni.

És a legszebb:

Mindehhez még a magyar parlamentnek sem kell hozzájárulnia.

Immár semmi nem állná útját az önkénynek.
Ennek a példátlan általános támadásnak a szabadság és a szuverenitás ellen a koronavírus-hisztéria volt a főpróbája. A nemzetközi egészségügyi szabályozásról szóló szerződés automatikusan alkalmazandó nemzetközi joggá (!) válna tíz hónappal az aláírása után. A parlamentnek nem is lenne ebbe már beleszólása.

Ismerve szabadságharcos magyar kormányunk viszonyulását a koronavírus-hisztériához, nem sok jóra számíthatunk. Kormányunk kommunikációja egy mondatból áll. A balliberális oldal sokkal rosszabb lenne, mint mi. A közszolgálati és kereskedelmi sajtó pedig példásan együttműködik a politikával,  amennyiben vagy elhallgatják a lényeget, vagy semmitmondó jelszavakkal szerelik le saját választóik aggodalmait. Nyilván ismerve az eddigi megnyilatkozásokat, a balliberális oldalról sem várhatunk semmi pozitív megnyilatkozást. Eljutottunk tehát oda, hogy a szocialista tábor legvidámabb barakkjából a szabad Európa sereghajtói lettünk, már ami az alapvető szabadságjogokat, nemzeti érdekek artikulálását és képviseletét illeti. A politikai űrt a Mi Hazánk Mozgalom tölthetné be, amely határozott NEM-et mond a WHO pandémiaszerződésre,  kérdés, hányan hallják meg hangjukat az országban.

Egy biztos, soha, semmilyen körülmények között nem szabad alku tárgyává tennünk a magyar szuverenitást; sem az egészségügy, sem a klímapolitika területén.

A pandémiáról szóló szerződés további nemzeti hatásköröket delegálna olyan szervezeteknek, amelyekről köztudott függésük a gyógyszer- és oltóanyagipartól. Elbúcsúzhatnánk attól, hogy beleszólhassunk saját ügyeinkbe. A számla fizetését természetesen meghagyja nekünk a WHO-gépezet.

Pontosan ez a globalisták rémálomszerű jövőképe. A folyamat már elindult, amennyiben a nem demokratikus, nem legitimált, átláthatatlan, ismeretlen finanszírozású NGO-k egyre nagyobb befolyással rendelkeznek.

A CitizenGO civil jogvédő szervezet petíciót indított a globalista hatalmi törekvések eddigi legszélsőségesebb megnyilvánulása ellen, amelyet eddig több mint 300 000 ember írt alá.

Reméljük, hogy azok a kormányok, amelyek még mindig törődnek állampolgáraikkal, és azok a polgárok, akik nem akarják, hogy ismét teljes jogfosztott és kiszolgáltatott állapotba kerüljenek, nagyszabású orvosi kísérletek alanyaivá váljanak, elég ellenállást tanúsítanak ahhoz, hogy megállítsák ezt a katasztrófát.
A Citizengo felhívása itt érhető el. 

Halk kérdésünk csak: Jakab Ferenc, fiatal, eddig képeskönyv-karriert befutó virológus, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője hirtelen és tragikus halálának lehet köze a most kezdődő WHO-ülésszakhoz?

2023. február
Közzéteszti:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük