Robert Koch Intézet: Halálesetek az oltás következtében?

Prof. Lothar H. Wieler 

Lothar Wielernek, a német Robert Koch Intézet igazgatójának kijelentése a vakcina körüli furcsaságok és ellentmondások új csúcsát jelenti. Nem ismerjük a hatásmechanizmust, csak a gyártók megszépített hatékonyságvizsgálatai állnak rendelkezésünkre. Az oltóanyag veszélytelen, de a nyugati világ államai az úgymond sürgősségi helyzet miatt elfogadják a gyártók fölmentését a felelősség alól. A napi horrorszámok ismeretében amúgy is feltehető, hogy az emberek nagy része már rég átesett a fertőzésen, megszerezte azt az immunitást, amit a vakcina ígér, és amely fertőzés az esetek 98 %-ában tünetmentes vagy enyhe tüneteket okoz, az idősebb korosztály kivételével pedig egyenesen mikroszkopikus méretű.

Mégis, a kormányok és hatóságok a sajtó támogatása mellett mindent bevetnek az oltásnak, mint a járvány elleni harc egyetlen eszközének a népszerűsítésére, elfogadtatására. A sajtót elárasztják a híradások a nyomkövetési szoftver szükségességéről, a majdani oltási igazolásról, mely nélkül nem lehet majd szórakozóhelyeket, rendezvényeket látogatni, határt átlépni, repülőgépre szállni.
A gépezet zsarolása üzenete: Addig tart a maszk-kényszer, amíg a lakosság túlnyomó része be nem oltatja magát. Az oltás definitív kötelezővé tételét pedig lebegtetik. Az oltóanyag még a gyártók szerint is csak 90 %-os hatásfokú (a lakosság 98 %-ára veszélytelen vírusnál) – homályban hagyva, mit is jelent ez pontosan.

Az RKI közleménye új fejezetet jelent. Hirtelen elfogadhatóak a súlyos mellékhatások és esetleg elhalálozások.
Mindenesetre fölkaptuk a fejünket a RKI legújabb helyzetjelentése kapcsán. „Elő fog fordulni, hogy emberek fognak meghalni az oltásokkal időbeni összefüggésben. Evvel kapcsolatban nagyon fontos annak kiderítése, hogy a halál oka az oltás volt, vagy egy egyéb alapbetegség.“
Figyelemre méltó, hogy az egészségügyi hatóság nemcsak hogy számol az oltások következtében bekövetkező halálesetekkel, hanem hirtelen fontos lett neki ezeknek megkülönböztetése az oltás után, egyéb okok miatt fellépő halálesetektől. Amely megkülönböztetést tudatosan figyelmen kívül hagyták a koronavírussal egyidőben fellépő haláleseteknél – pánikot keltő módon – minden halálesetet a koronavírus rovására írva.

A kettős mérce

Ami azt fogja jelenteni a valóságban: Mérget vehetünk rá, hogy ha egy egyéb betegségben szenvedő vagy akár teljesen egészséges személy elhalálozik az oltás következtében, azt egy alapbetegség rovására fogják írni. Ugyanolyan aprólékos gondossággal, ahogyan most az elhunytaknál figyelmen kívül hagyják az egyéb, súlyos, krónikus alapbetegségeket, csakis azért, hogy a koronavírust dramatizálhassák. Az RKI-jelentésekben sohasem fogunk olvasni “védőoltás mellett és következtében elhunytakról”. A német lakosság manipulálása pedig már olyan szintet ért el, hogy föl sem tűnik neki, mennyire palira veszik, ha március óta szándékosan és tervszerűen megtagadják a koronavírus következtében vagy mellett (jelenlétében) elhunytak megkülönböztetését; ugyanakkor az RKI már jó előre, feltűnő módon jelzi ezeknek jövőbeni megkülönböztetését – csakis a jövőbeni oltások következtében bekövetkező halálesetek relativizálása céljából.

Akármerről nézzük: Ez a hozzáállás jellemzi az egészségügyet március óta: Pánikkeltés a koronavírus kapcsán, elmismásolás, ártalmatlan színben történő feltüntetés, a valós okok elfedése az oltások esetében fellépő halálesetek kapcsán.

A régi közmondás szerint az első áldozat a háborúban az igazság. Így van ez a lakosságra a szuggeráltnál jóval kevésbé veszélyes vírus ellen folytatott – minden arányosságot felrúgó – háború esetében is, mely háborúban a védőintézkedések jóval veszélyesebbek a lakosságra nézve, mint maga a vírus. Ez a hozzáállás és politika folytatódik az oltások elindításával is, ahogyan ezt az RKI közleménye már jó előre tudatja velünk.
Szerző: DM

Forrás: Wieler und die kommenden Impftoten: Plötzlich will das RKI „ganz genau hinschauen“ › Jouwatch (journalistenwatch.com)

2020 december
Fordította: Király József
Fordító megjegyzése:
Ha valakinek az itt leírtak kapcsán az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és Müller Cecília jutott eszébe, az nem a véletlen műve.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük