EU parlamenti képviselők egy csoportja Leyen távozását követeli

EU parlamenti képviselők egy csoportja Ursula von der Leyen bizottsági elnök azonnali lemondását követeli.
Amivel vádolják: „Ursula von der Leyen az óriási Covid-19 tudományos csalás- és propagandakampány része, amely az emberi jogok és szabadságjogok tömeges megsértését okozta és okozni fogja.

A Cristian Terheș román parlamenti képviselő köré tömörülő kritikus uniós parlamenti képviselők 2022. február 16-i sajtótájékoztatójukon azonnali lemondásra szólították fel Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökét.

A videó a csoport sajtótájékoztatójáról:

„Ursula von der Leyen egy óriási Covid-19 tudományos csalás- és propagandakampány része, amely az emberi jogok és szabadságjogok tömeges megsértését okozta és fogja okozni. Ez fenyegetést jelent az európai demokráciára nézve. Tevékenysége és a jelentős összeférhetetlenség miatt le kell mondania a Bizottság elnöki posztjáról.”

Leyen, a halál angyala

A részletek:

„Amint azt a médián keresztül mindannyian tudjuk, a Bizottság elnöke a Pfizer magáncég vezérigazgatójával folytatott magántárgyalásokat a [vakcina] adásvételi szerződés aláírása előtt. És nem volt hajlandó tájékoztatást adni ezekről a privát beszélgetésekről. Ez egyértelműen megsérti az átláthatóság és a nyilvános közigazgatás elvét.”

„A Pfizer-megállapodás egyes részletei szerint – nem mindent hoztak nyilvánosságra, ami újabb alapelveket sért – az EU Bizottságnak össze kell hangolnia a kifelé irányuló kommunikációt ezzel a magáncéggel, és a Covid-19 vakcinákat közérdekként kell népszerűsítenie. Ez nem tudomány; ez nem helyes kormányzás; ez egy vakcina üzleti terv végrehajtása. Az Európai Bizottság elnöke pedig ennek a biznisznek a fő képviselője.”

„Ennek az elkötelezettségnek köszönhetően von der Leyen asszony aktívan támogatta az oltásokat, mint a járvány megszüntetésének egyetlen módját. Ez hazugság. A járvány kezdete óta léteznek hatékony és olcsó gyógyszeres kezelési protokollok. Erről orvosok ezrei tettek tanúbizonyságot világszerte, de a Bizottság elnöke ezt többször figyelmen kívül hagyta.”

„Az EU Bizottsággal kötött adásvételi szerződés aláírása után a Pfizer sajtóközleményben jelentette be, hogy a járvány valószínűleg még néhány évig folytatódik, és mindannyiunkat többször be kell oltani. Honnan tudhatja ezt, és miért kell az EU Bizottság elnökének elköteleznie magát e koncepció mellett?

„Az EU Bizottsága összefogott a közösségi médiával úgynevezett tényellenőrzés céljából, ami nem jelentett se többet, se kevesebbet, mint a Covid-19-ről folytatott tudományos és nyilvános viták cenzúráját. Ezt az együttműködést már 2020. június 10-én bejelentették. És ez volt a Covid-19 propaganda egyik legfontosabb eleme.”

„Az Európai Bizottság elnökének, von der Leyennek a hivatalos érdekeltségi nyilatkozata szerint férje, Heiko von der Leyen egy biofarma cég orvosi igazgatója. Egy másik cégnél pedig tanácsadó az európai egészségügyi piaccal kapcsolatos kérdésekben.

Az EP-képviselők így összegeznek: „Mivel Ursula von der Leyen aktívan részt vesz a Covid-19 vakcinaüzletág népszerűsítésében, ez egy további jelentős összeférhetetlenség. Emiatt le kell mondania az Európai Bizottság elnöki posztjáról. Minden politikai párt vezetőihez és az Európai Parlament vezetőségéhez fordulok, hogy támogassák ezt a követelést, és állítsanak fel végre egy vizsgálóbizottságot a Covid-19 világjárvány ügyében. Az EU lakosságának válaszokra van szüksége a Parlamenttől arra vonatkozóan, hogyan és miért tört ki ez a járvány, és hogyan kezelték – és hogyan lehet megakadályozni, hogy ilyesmi megismétlődjön.”

Von der Leyen bűnlajstromának további részletei:

Az Omikron ürügyén minden EU-polgár beoltását szorgalmazza génmódosító vakcinákkal.

Csak oltási igazolással jöhessenek emberek az USA-ból Európába.

2021 májusában 35 milliárd dollárért rendelt 900 millió adag Pfizer oltóanyagot, amit a cégnek 2023-ig kell leszállítania. Leyen a gyerekek oltását is erőlteti.

Védelmi miniszterként több száz millió eurót juttatott baráti és rokoni tanácsadó cégeknek. Jogállamban ezt vegytiszta korrupciónak hívják. Ahhoz már nem volt elég esze, hogy az evvel kapcsolatos terhelő bizonyítékokat (SMS-eket) törölje szolgálati telefonjáról.

EU-Bizottság elnöki hivatalát rögtön a New Green Deal-nek, Új Zöld Alkunak nevezett programjával kezdte, amely minden idők legpusztítóbb gazdasági programja. A klíma-agyrém eddig az EU-nak 260 milliárd €-jába került évente. A Zöld alku, a Fit for 55 ezt évi 600 milliárd € fölé emeli. Ami minden egyes EU polgárra vetítve 1300 € betöltögetését jelenti a feneketlen hordóba. ÉVENTE!

Csak remélni tudjuk, hogy Putyin háborúja helyrebillenti a technokraták gondolkodását, és megszívlelik, amit már régóta mondunk:
A Green Deal vagy fizikailag semmisíti meg Európa népeit, vagy rabszolgasorsra kárhoztatja őket.

Végül csak egy kérdés Leyen asszonság felé:
Hány milliárd eurót ér meg Önnek 20 ezer halott? (Ennyit tart nyilván a WHO az oltások következtében.)

2022. március
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Szabados Csaba

    Ez egy bérgyilkos. Takarodjon az EU szervezetből. Meg kell büntetni a nürnbergi bíróság elé kell vinni, mint bűnrészest a 20.0000 ember halálát okozó szándékos emberölés bűntettért népírtásban való részvételéért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük