Német orvosok: NEM koronahisztériára

Többször megírtuk már: A német orvosok arányaikban inkább karakánabbul viselkednek, mint magyar pályatársaik. Természetesen honfitársaink sem butábbak a németeknél, de valószínűleg itt erősebb az egzisztenciális szorítás: a félelem attól, hogy az orvost anyagilag teszik tönkre, ha ki meri mondani hangosan az igazságot koronavírus hisztéria témában. Magyarországon egy kézen meg lehet számolni azoknak az orvosoknak a nevét, akik fölvállalják, amit mindenki tud:
A hisztéria egy távolról irányított politikai akció eredménye, orvosilag teljesen másképp kellett volna a helyzetet kezelni.

2020 októberében több német orvosi szövetség szólította fel a kormányt a helyzet normális kezelésére, hogy vegyük tudomásul, együtt kell, és együtt lehet élni a vírussal, és ezt tegyük meg úgy, hogy a legkevésbé korlátozzuk szabadságunkat, jogainkat.
Az orvosok és tudósok figyelmeztetnek:
“A lakosság hajlandó az értelmes jogszabályokat követni, de amint úgy látják, a rendelkezések öncélúak, megkérdőjelezik azok értelmét. Fennáll annak a veszélye, hogy a kormány elveszíti hitelét.”
https://virusinfok.hu/2020/10/29/nemet-orvosok-versus-magyar-orvosok/

2021 márciusában a rottweili Helios klinika orvosai nyilvánosan megkérdőjelezték az ottani tesztelési orgia eredményeit. A hatóságok kapituláltak, és a pozitív teszteredményből negatív eredmény lett, a klinika működhetett tovább.
https://virusinfok.hu/2021/04/15/otvenot-het-nulla/

2021 decemberében 380 német orvos nyílt levelet írt a szövetségi kancellárnak, a szövetségi és tartományi egészségügyi minisztereknek amelyben ellenzik a kötelező kovid-oltást.
https://virusinfok.hu/2022/02/14/nemet-orvosok-a-kotelezo-covid-oltas-ellen/

2022 februárjában német vegyészek, gyógyszergyártási minőségbiztosítási szakemberek kényelmetlen kérdéseket tesznek föl az oltóanyagok engedélyezéséért (vagy annak megtagadásáért) felelős Paul Ehrlich Intézetnek. A levél megjelent a főáramú sajtóban is(!)
https://virusinfok.hu/2022/02/19/toxikus-lotty-vegyeszek-tesznek-fol-nehany-kerdest-a-paul-ehrlich-intezetnek/

2022 februárjában az BKK Pro Vita német egészségbiztosító nyilvánosságra hozta, a kovid-oltások miatti mellékhatások száma hétszerese(!) a kormány által bevallottnak. A közzétételért felelős orvost ugyan elbocsátották, de utólag úgy a többi egészségbiztosító, mint a német Robert Koch Intézet is beismeri, az ő adatai voltak a helyesek.
https://virusinfok.hu/2022/03/01/riaszto-a-helyzet-a-mellekhatasok-teruleten-irja-a-bkk-pro-vita-nemet-egeszsegbiztosito/

Ezek mind tömeges, csoportos állásfoglalások. Meghaladná írásunk kereteit, ha egyes orvosok – a politika által diktálttól eltérő – véleményét, szakmai állásfoglalását is idéznénk.

A legfrissebb hír a német orvosok karakán kiállásáról:

Hatvan türingiai orvos és több száz egészségügyi dolgozó írta alá a tartományi miniszterelnöknek és egészségügyi miniszternek címzett nyílt levelet, melyben így fogalmaznak:

“Megdöbbenésünknek adunk hangot, hogy a tartományi vezetés[1] továbbra is támogat egy olyan politikát, amely figyelmen kívül hagyja

  • az intézkedésekkel szembeni kritikus, vagy a mellékhatásokról szóló tanulmányok növekvő számát (ma már több mint 1000 világszerte).
  • hogy olyan, védőoltásnak nevezett anyagokkal “oltanak”, amelyek hatékonysága csak szánalmasnak nevezhető, és amelyek még mindig csak ideiglenes jóváhagyással rendelkeznek;
  • noha vannak hatékony kezelő és megelőző szerek és alkalmazások;
  • még mindig nem léteznek független tanulmányok a jóváhagyásról;
  • A főáramú médiában becsületes tudósokat rágalmaznak.

A sort még tovább lehetne folytatni.

A legrosszabb az, hogy az Önök működése példátlan módon veszélyezteti az emberek egészségét, beleértve az önök szavazóinak egészségét is.

Mint orvosok, akik még mindig elkötelezettnek érezzük magunkat a hippokratészi eskü mellett, és Önöknek, mint politikusoknak, akik letették hivatali esküjüket, össze kellene fognunk.

Számunkra, orvosok számára ez azt jelenti, hogy ha csak a puszta gyanúja is fennáll súlyos mellékhatások kockázatának, akkor a gyógyszert nem szabad felírni, alkalmazni, amíg a klinikai vizsgálatok megfelelő szakaszai nem történtek meg.

A helyzet az, hogy amit mondunk, már nem gyanakvás többé. Csoportunk orvos tagjai tudnának itt beszámolni a vakcinával összefüggő súlyos mellékhatásokról, az evvel küzdő betegek növekvő számáról.
Az egészségbiztosítási orvosok szövetsége által végre közzétett számok is egyértelműen jelzik: Sürgős vizsgálatokra van szükség.”

A hatvan türingiai orvos azt jelenti, ennyien vállalták fel a nyilvános állásfoglalást. Jóval nagyobbra tehető azoknak az orvosoknak a száma, akik éppúgy tisztában vannak az itt leírtakkal, mint ők, csak náluk is bejön az egzisztenciális félelem.

Úgy Németországban, mint Magyarországon.

A türingiai orvosok teljes állásfoglalása itt érhető el. A türingiai egészségügyi miniszter asszony, Heike Werner fogadta a nyilatkozatot aláíró orvosok küldöttségét, és megígérte, tanulmányokat bocsát rendelkezésükre a kérdéskörben. Ez megint csak olyan dolog, ami Magyarországon elképzelhetetlen volna: A hivatalos egészségügyi politikai vezetés szóba álla koronavírus narratívát megkérdőjelező orvosokkal.

ÉBRESZTŐ! Ami igaz Türingiában, Németországban, Magyarországon sem lehet az ördögtől való. És borítékoljuk. A magyar média – akár kereskedelmi, akár a mi adóforintjainkból fenntartott közszolgálati – hallgatni fog a Németországi történésekről.

[1] A föderális berendezkedésű Németországban az egészségügy a tartomány hatáskörébe tartozik. Csak néhány kérdésben dönt a szövetségi politika.

2022. július
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük