Mit mondott Áder János a pandémiáról?

Talán ezt mondta?
A sokak által jól ismert Covid-botrány legnagyobb tanulsága az emberek bizalmának súlyos megrendülése.
A WHO farkast kiált és hisztériakeltő előrejelzéseivel olyan lépésekre készteti a tagállamokat, amelyek nem állnak arányban a
Covid-járvány tapasztalt és ismert súlyosságával. A Covid-influenza következtében végül lényegesen kevesebb ember betegedett meg és hunyt el világszerte, mint egy közönséges szezonális influenza esetében, mialatt az egyes országok hihetetlen mennyiségű közpénzt költöttek el az átlagosnál kétszer-háromszor is drágább oltóanyagok beszerzésére. Érdemes kiemelni itt Svédország esetét, ahol a kormány nem szállt föl a hisztériavonatra, a halálozási arány ott mégsem magasabb, mint azokban az országokban, ahol ez megtörtént… A hátterében az áll, hogy az oltóanyagot gyártó cég pofátlan módon – zsíros extraprofitja ellenére – nem hajlandó felelősséget vállalni a vakcina mellékhatásaiért! Súlyosan elítélendő dolog az emberek félelmével, családtagjaik és szeretteik iránti felelősségérzetével aljas profitérdekekből visszaélni. Az, hogy mindehhez a WHO megalapozatlan pandémiás riasztásaival még asszisztált is, olyan dolog, ami ellen a leghatározottabban kell fellépnie az Uniónak. A tanulságokat le kell vonni és az EU-nak nagyobb fokú függetlenséget kell biztosítani a Covidhoz hasonló járványgyanús helyzetek értékeléséhez. Mert a farkas egyszer valóban el is jöhet…”Nem.
Áder János az alábbiakat mondta az Európai Parlament vitanapján H1N1-pandémia témában 2011. március 7-én Strasbourgban (akkoriban még nem köztársasági elnök, hanem mint EP képviselő minőségben):

Áder János (PPE), írásban.(HU)
Tisztelt elnök úr!
A sokak által jól ismert
H1N1-botrány legnagyobb tanulsága az emberek bizalmának súlyos megrendülése.
Az Egészségügyi Világszervezet farkast kiáltott és hisztériakeltő előrejelzéseivel olyan lépésekre késztette a tagállamokat, amelyek nem álltak arányban a
H1N1-járvány tapasztalt és ismert súlyosságával. A H1N1-influenza következtében végül lényegesen kevesebb ember betegedett meg és hunyt el világszerte, mint egy közönséges szezonális influenza esetében, mialatt az egyes országok hihetetlen mennyiségű közpénzt költöttek el az átlagosnál kétszer-háromszor is drágább oltóanyagok beszerzésére. Érdemes kiemelni itt Lengyelország esetét, ahol a kormány nem oltotta be a lakosságot az influenza elleni vakcinával, a halálozási arány ott mégsem volt magasabb, mint azokban az országokban, ahol ez megtörtént. Mindennek hátterében az állt, hogy az oltóanyagot gyártó cég pofátlan módon – zsíros extraprofitja ellenére – nem volt hajlandó felelősséget vállalni a vakcina mellékhatásaiért! Súlyosan elítélendő dolog az emberek félelmével, családtagjaik és szeretteik iránti felelősségérzetével aljas profitérdekekből visszaélni. Az, hogy mindehhez a WHO megalapozatlan pandémiás riasztásaival még asszisztált is, olyan dolog, ami ellen a leghatározottabban kell fellépnie az Uniónak. A tanulságokat le kell vonni és az EU-nak nagyobb fokú függetlenséget kell biztosítani a H1N1-hez hasonló járványgyanús helyzetek értékeléséhez. Mert a farkas egyszer valóban el is jöhet…”

Viták – A H1N1 influenza kezelése (rövid ismertetés) – 2011. március 7., Hétfő (europa.eu)

Köztársasági elnök úr, várjuk 2011-es szavainak megismétlését!

Ami akkor helyes volt, az ma sem lehet ördögtől való. Még akkor sem, ha tisztelt kormányunk és ellenzékünk börtönnel fenyeget mindenkit, aki ezeket a szavakat kimondja.

A szituáció teljesen ugyanaz. A gigantikus profitot megcélzó akció résztvevői javarészt ugyanazok ma, mint 10 évvel ezelőtt. Anthony Fauci befolyása az amerikai egészségügyi politikára (CDC, FDA) töretlen. Bill Gates 2011 óta növelte befolyását a WHO-ban.

A különbség, hogy a 2010-es próbálkozás hibáiból levonták a tanulságokat és a mai pandémia sokkal profibban lett megtervezve.

2020. december
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email
Updated: 2021.09.13. — 14:39

1 Comment

Add a Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük